top of page

IVECO eDaily uzstāda GUINNESS PASAULES rekordu par smagāko svaru, ko velk elektriskais furgons!


IVECO, vadošais komerciālo transportlīdzekļu ražotājs, ar lepnumu paziņo, ka tā pilnībā elektriskais vieglais kravas automobilis IVECO eDaily ir ieguvis oficiālo GUINNESS WORLD RECORDS titulu kategorijā "Smagākais svars, ko velk elektriskais furgons". Šis revolucionārais sasniegums demonstrē eDaily izcilo veiktspēju, spēku un robustumu, nospiežot robežas tam, ko var sasniegt elektriskie furgoni.


IVECO eDaily savā 3,5 tonnas smagajā furgona versijā ir nostiprinājis savu vietu vēsturē, pretendējot uz šo prestižo GUINNESS WORLD RECORDS titulu. Šis standarta sērijveida elektriskais transportlīdzeklis, kas velk neticami 153,58 tonnas, ir uzstādījis jaunu etalonu lieljaudas vilkšanai ar savu 140 kW aizmugurējo riteņu piedziņu un iespaidīgo 400 Nm griezes momentu.


Šis ievērojamais sasniegums ne tikai demonstrē eDaily milzīgās iespējas, bet arī izceļ elektrisko transportlīdzekļu milzīgo potenciālu komerciālajā sektorā. IVECO eDaily ir pierādījis, ka elektriskie furgoni var tikt galā ar lieljaudas uzdevumiem, vienlaikus veicinot ilgtspējību un samazinot oglekļa emisijas. Ar savu rekordlielo veiktspēju IVECO turpina būt vadošā inženierzinātņu izcilībā un elektriskās mobilitātes nākotnes virzībā.



Sazinieties ar mums:

Rakstiet mums:

Tālr.: (+371) 67519026
e-pasts: office@alkomtrans.lv

Ķīšezera iela 7, Rīga, LV-1026, Latvija

© 2020 by Alkomtrans

Paldies, saņēmām!

bottom of page