top of page

Valsts Policijas sadarbība ar Alkom-Trans


Valsts Policija, sadarbojoties ar Alkom-Trans, ir saņēmusi to, ko gaidām no sadarbības partnera - operativitāti, atsaucību un augstu kvalitāti.


Alkom-Trans, uzvarot valsts konkursā, nodrošināja remontu visam Valsts Policijas transportam. Policijas transportam, kas ir spectransports, vienmēr jābūt darba kārtībā, nevaram gaidīt, kad būs iespējams veikt remontu. Ir bijis tā, ka remonts jāveic svētku dienā, un Alkom-Trans operatīvi reaģēja. Reti kurš serviss to darītu. Vēl bija situācija, kad naktī no sestdienas uz svētdienu saplīsa policijas transports Daugavpilī. Izpildot līgumā noteiktās prasības, Alkom-Trans organizēja remontu uz vietas - Daugavpilī, nevajadzēja evakuēt transportu uz Rīgu.


Vēl, uzvarot valsts konkursā, Alkom-Trans nodrošināja Valsts Policijai Iveco Bus zīmola konvoja busiņu.

Transports tika ražots Čehijas rūpnīcā - speciāli Valsts Policijas vajadzībām, līgumā bija daudz specifisku prasību, kas tika izpildītas.


Saskaņā ar līgumu, Alkom-Trans uzaicināja Valsts Policijas pārstāvjus uz Iveco Bus rūpnīcu Čehijā, kur mēs varējām vērot transporta ražošanas procesu - kādi materiāli tiek izmantoti, un novērtēt kvalitāti.

ALKOM- TRANS piegādātais konvoja busiņš Valsts Poli


cijai kalpo jau piecus gadu, un šajā laikā tam nav bijis nepieciešams būtisks remonts.


Salīdzinot ar citiem transporta līdzekļiem, ko līdz šim esam izmantojusi, šis transports ir daudz kvalitatīvāks un mūsdienīgāks.


Igors Docenko, Valsts Policijas vecākais speciālists.


bottom of page