top of page

AUTO IZSTĀDE 2020

Pagājušās nedēļas nogalē uzņēmums ALKOM-TRANS piedalījās izstādē AUTO, vēlamies padalīties ar saviem iespaidiem.

Kā liela daļa transporta nozares uzņēmumu, arī ALKOM-TRANS apsvēra, vai šogad ir vērts piedalīties izstādē un vai ieguldītie resursi atmaksāsies. Kārtējo reizi pārliecinājāmies, ka biznesā ieguvēji ir uzņēmumi, kas neļaujas vispārējam noskaņojumam un turas pie iepriekš nospraustās biznesa stratēģijas un mērķiem.


Pretēji bažām - izstādē bija pietiekami daudz ieinteresētu apmeklēju, kā uzņēmumam mums bija ļoti vērtīgi satikt sadarbības partnerus - transporta nozares uzņēmumu pārstāvjus, kam ir izšķiroša balss svarīgu lēmumu pieņemšanā. Paldies Jānim Šerbickim no Jēkabpils Autobusu parka, pārstāvjiem no Rēzeknes Autobusu parka, Daugavpils Autobusu parka u.c. par vērtīgo viedokļu apmaiņu un iezīmētajiem nākotnes plāniem.


Mēs esam pārliecināti, ka arī epidēmijas apstākļos izstādes ir jāorganizē un uzņēmumiem tajās ir jāpiedalās. Nozari pārstāvošajiem uzņēmējiem tā ir vieta, kur satikties, pārliecināties, ka stabili turamies virs ūdens un, savstarpēji vienam otru atbalstot, smelties drosmi iet tālāk. Turoties kopā, mēs tiksim pāri visām krīzēm.


bottom of page