top of page

Ungārijas Rákóczi asociācijai nodoti 5 DAILY skolas mikroautobusi!

5 IVECO DAILY skolas mikroautobusi tika nodoti Rákóczi asociācijai 31. augustā. Rákóczi asociācija, kuras darbība galvenokārt ir vērsta uz ungāru jauniešiem un ungāru kultūras popularizēšanu visā pasaulē. Tie tiks izmantoti dzīvojošo ungāru studentu pārvadāšanai augstienē uz ungāru skolām Highlandē.


Mikroautobusi ir aprīkoti ar F1C 3,0 litru, 180 ZS dīzeļdzinējiem, kas atbilst Euro VI izplūdes emisiju standartam ar SCR (Selective Catalytic Reduction) tehnoloģiju. Tāpat kā visiem IVECO autobusu spēka agregātiem, DAILY dzinēji piedāvā īpaši augstu degvielas ekonomiju.


Tā LED uzlabo transportlīdzekļa salona apgaismojumu, savukārt augstas veiktspējas gaisa kondicionētājs un programmējama apkure nodrošina lielisku siltuma komfortu pasažieriem. DAILY skolas mikroautobusi ir aprīkoti ar pneimatisko aizmugurējo balstiekārtu, kā arī elektriskajām durvīm, un viens modelis arī ir aprīkots ar zemu aizmugurējo ieeju pasažieriem ar ierobežotām pārvietošanās spējām.


Bagāžas nodalījums un iekšējie plaukti padara to par labāko savā klasē kopējās glabāšanas vietas ziņā. DAILY mikroautobusi pilnībā atbilst pretapgāšanās standartam R66.02, tā aktīvās un pasīvās drošības sistēmas (ESP9, AEBS, LDWS, dubultais drošības spilvens, pastāvīgās bremzes, 3 punktu drošības josta utt.) garantē drošu braucienu.


bottom of page