top of page

Trotta Itālijā skolas un tūristu transportam izvēlas 12 EVADYS un 19 DAILY CNG Mobi!


IVECO BUS piegādāja 12 EVADYS un 19 DAILY Mobi School mikroautobusus (modelis 70C18) uzņēmumam Trotta, kas nodarbojas ar vietējo sabiedrisko transportu, skolu un tūristu transportu.


12 EVADYS tiks nodoti ekspluatācijā Trentino reģionā pasažieru pārvadāšanai uz slēpošanas kūrortiem, un vasarā tie tiks izmantoti tūrisma pakalpojumiem Romā. Četri ir 13 metrus gari, bet astoņi – 12 metrus gari.

Aprīkojumā ietilpst divi 19 collu monitori, USB ligzdas un centrā esošā kamera. Transportlīdzekļi ir aprīkoti ar 400 ZS HI-SCR Cursor 9 dzinēju bez reģenerācijas. Sistēma bez EGR neietekmē sadegšanas procesu: dzinējs elpo tikai tīru svaigu gaisu, kas nav sajaukts ar karstām recirkulētām izplūdes gāzēm.

19 DAILY CNG Mobi skolas mikroautobusi tiks izmantoti skolēnu pārvadājumiem Romā. Tie ir aprīkoti ar 70C14 šasiju, kas aprīkota ar īpaši ekoloģisko CNG metāna 3 litru dzinēju, kas attīsta 136 ZS. Transportlīdzekļos var pārvadāt 45 pamatskolas un vidusskolas bērnus, kā arī saimnieci un šoferi. Borta sistēmas ir vienas no vismodernākajām.

Par godu pirmo transportlīdzekļu piegādei, homonīma uzņēmuma īpašnieks Mauro Trotta sacīja: "Mēs izvēlamies IVECO BUS viņu produktu un pakalpojumu kvalitātes un uzticamības dēļ, kā arī tāpēc, ka mūsu rīcībā ir Romana Diesel struktūra, kas ir sekojis mums kopš mūsu vēstures sākuma un garantē mums 360 ° partnerību, kas sniedzas daudz tālāk par transportlīdzekļu piegādi."

bottom of page