top of page

Iveco Bus iegūst prestižu nomināciju.


Ražotājs Iveco Bus jau trešo gadu pēc kārtas ieguvis nomināciju Sustainable Bus of the Year, šoreiz īpaši novērtēts ir ar saspiesto dabasgāzi darbināmais Iveco Bus autobusa modelis Crossway Natural Power.

Prestižo nomināciju ražotājam piešķīra starptautiska profesionāļu žūrija, vērtējot transporta līdzekļu ražotājus šādās kategorijās – drošība, komforts, trokšņu līmenis, komponentu piemērotība otrreizējai pārstrādei, kā arī ražotāja politika, izstrādājot transportu, kas vērsts uz ilgtspēju un resursu saglabāšanu.

Iveco Bus plašā klāstā piedāvā transportu, kam degvielai tiek izmantota saspiestā dabasgāze - gan mikroautobusus, gan lielos pasažieru autobusus.

Crossway Natural Power autobusa modelis ir unikāls, jo tā konstrukcija - ar gāzi uzpildāmo cisternu izvietojums padara transportlīdzekli īpaši stabilu un komfortablu. Tam ir minimāls kaitīgo izmešu daudzums, apmēram par 95% zemāks nekā dīzeļdegvielas transportam.

Mēs prognozējam, ka tuvākajā nākotnē Latvijā attīstīsies ar alternatīvajām enerģijām darbināmo transporta līdzekļu nozare. Jau šobrīd pašvaldības pretendē uz Eiropas finansējumu un organizē konkursus, lai iegādātos ar alternatīvo enerģiju darbināmos autobusus.

Uzņēmums ALKOM - TRANS, kas ir ražotāja Iveco Bus oficiālais pārstāvis Latvijā, plāno aktīvi piedalīsies šajos konkursos - ar mērķi kļūt par līderi ar saspiesto dabasgāzi darbināmo autobusu tirdzniecības nozarē.


bottom of page