top of page

GP JOULE pasūtīja 100 Nikola Tre degvielas šūnu elektriskus transportlīdzekļus

Nikola Corporation un IVECO, Iveco Group zīmols, šodien paziņoja, ka ir parakstījuši nodomu protokolu par 100 Nikola Tre ūdeņraža degvielas šūnu elektrisko transportlīdzekļu (FCEV) pārdošanu Vācijas uzņēmumam GP JOULE, kas nodrošina integrētus enerģijas risinājumus. Nikola Tre FCEV, ko ražos abu uzņēmumu kopuzņēmums, būs vieni no pirmajiem, ko ražos partnerība, un tie būs Eiropas 6x2 variantā. Transportlīdzekļi tiks ražoti izveidotajā vietā Ulmā, Vācijā.

GP JOULE plāno izmantot kravas automašīnas komerciāliem pārvadājumiem un loģistikā, ar iespēju tās iegādāties, izmantojot GATE - Green & Advanced Transport Ecosystem, Iveco Group visaptverošo elektrisko kravas automašīnu nomas modeli. IVECO nodrošinās nepieciešamās apkopes un servisa funkcijas. GP JOULE saviem klientiem transporta un loģistikas jomā darīs pieejamus 100 Nikola kravas automašīnas un nodrošinās viņiem 100% zaļo ūdeņradi savā ūdeņraža degvielas uzpildes staciju tīklā.

Saskaņā ar Nikola Corporation prezidenta un izpilddirektora Michael Lohscheller teikto, GP JOULE pasūtījums būs piemērs tam, kā Nikola Tre FCEV var turpināt atbalstīt komerciālos klientus Vācijā viņu pārejā uz nulles emisijas līmeni vairākus gadus pirms citiem oriģinālo iekārtu ražotājiem, kas palīdz. lai sasniegtu transporta nozares dekarbonizācijas mērķi.

Paredzams, ka pirmo 30 transportlīdzekļu piegāde sāksies 2024. gadā, bet atlikušie 70 tiks piegādāti 2025. gadā. Ar šo līgumu GP JOULE un Iveco Group nodrošinās ūdeņraža mobilitāti klientiem Vācijā un progresu kravu autotransporta dekarbonizācijā.

bottom of page