top of page

ALKOM-TRANS serviss - profesionāls, mūsdienīgs un operatīvs

Updated: Jul 15, 2020


ALKOM-TRANS serviss, kas ir zīmola IVECO BUS oficiālais pārstāvis Latvijā, nodrošina profesionālu, mūsdienīgu un operatīvu servisu jebkāda veida komerctransportam - mazgabarīta mikroautobusiem, furgoniem, pašizgāzējiem un lielajiem pasažieru transportlīdzekļiem – autobusiem.

ALKOM-TRANS servisā tiek izmantotas modernākās iekārtas auto diagnostikai un remontam, tādējādi tiek apkalpots visu Latvijā populārāko zīmolu – KAMAZ, MAZ, MAN, DAF, Volvo, Mercedes u.c. komerctransports un pasažieru transports. Servisā ir pieejamas modernākās auto diagnostikas un remonta iespējas, piemēram, tiek izmantotas iekārtas, kuras pieslēdzot transportlīdzeklim, ir pilnībā pārskatāms tā tehniskais stāvoklis, kā arī servisā ir pieejams bremžu stends - auto bremžu diagnostikai u.c. Pateicoties tam, servisa pieredzējušie meistari veic ļoti ātru un precīzu auto diagnostiku un remontu.


Servisā ir arī automazgātava kravas automašīnām un autobusiem.


Serviss pakalpojumi tiek nodrošināti operatīvi, piemēram, ja kādā Latvijas pilsētā IVECO BUS transportam rodas tehniskas problēmas, servisa mobilā brigāde dodas turp, lai uz vietas operatīvi novērstu problēmu, un transports varētu turpināt ceļu.


ALKOM-TRANS servisa klienti saņem individuālu attieksmi, godīgprātīgu un paredzamu apkalpošanu un cenu politiku. Piemēram, ikvienam pakalpojumam riepu nomaiņai, eļļas/filtru nomaiņai u.c. ir normēts izpildes laiks, attiecīgi - arī izcenojums. Tādēļ klientam jau iepriekš ir precīzi zināmas pakalpojuma izmaksas.


Ļoti izdevīga ir arī servisa atrašanās vieta, tas atrodas nelielā attālumā no pilsētas galvenajiem maģistrālajiem ceļiem – Tallinas šosejas, Klaipēdas šosejas u.c., kā arī salīdzinoši tuvu atrodas pilsētas galvenie stratēģiskie objekti, piemēram, osta.


Protams, periodā, kamēr Latvijā ir izsludināta ārkārtas situācija, ALKOM-TRANS serviss nodrošina klientiem Latvijas likumdošanā noteikto divu metru distanci starp klientu un apkalpojošo personālu, kā arī servisa plašajās telpās darbiniekiem – meistariem ir iespēja strādāt drošā attālumā no citām kontaktpersonām.

bottom of page